lunes, 2 de abril de 2012

ATUREM LA GLOBALITZACIÓ ATUREM LA DEVALUACIÓ DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES!



Les classes dominants ho han deixat molt clar la jornada de vaga general del proppassat dia 29 no alterarà la reforma laboral que s'ha aprovat.

Afirmen que ho fan pel progrés del país,pel futur de les noves generacions i que no fer-ho es el suïcidi.

Una classe dominant que s'enriqueix cada vegada més i que viu cada cop més de manera més confortable.

El seu poder es tant gran que el govern de PP l'hi ofereix una generosa amnistia fiscal tot pregant que sigui generosa i aporti una mica dels seus diners a les arques públiques.

Es senzillament intolerable el tracte desigual dels governs de dreta PP i CiU.
Tolerant ,favorable als rics i intransigent ,negatiu respecte al  resta de ciutadans i ciutadanes.

La gran majoria de la població pateix les retallades de serveis bàsics com la sanitat l'educació ,les pujades de taxes i preus de serveis publics com a transport , subministraments electrics , gas, gasolina.

Els governs de dreta persegueixen amb totes les armes administratives els possibles abusos dels pobres que tenen accés a les minses ajudes socials mentre resten inactius i prevariquen respecte als múltiples fraus dels rics.

Els governs europeus quan aplaudeixen Rajoy s' auto feliciten per que els també estan devaluant els seus treballadors i treballadores, tot desmantellant l'estat del benestar.

Devaluen el valor de les tasques que milions de treballadors i treballadores d'Europa realitzen en el seu lloc de treball.

El lliure comerç a nivell mundial , la globalització han desencadenat una competència feroç,instrumentalitzada per els poderosos, entre els treballadors i treballadores d'Europa i dels països emergents.

Els rics, els es beneficien d'aquesta lluita interna de la classe treballadora.
Els rics ,els son els grans beneficiaris de la globalització.

Tenen una legió infinita de treballadors i treballadores disposada a vendre el seu esforç a un preu cada vegada més baix.

Els beneficis augmenten , els rics cada vegada més rics.

Pero les grans empreses no tenen prou amb aquesta important rebaixa dels costos laborals i per això,  a més d'una gestióc ad-hoc per sorteigar les lleis mes desvaforables per els seus negocis ,quan es necessari, fortes del seu poder, al publicitar possibles inversions ,xantatgean els governs ,per assegurar-se  condicions a la carta.
Les exigencies que formulen son cessions gratuïtes de terrenys per a instal·lar negocis, subvencions i exempcions fiscals i laborals.

Tot plegat un situació intolerable, que les classes dominants venen com a única alternativa.

No es veritat hi ha alternativa.

Cal aturar aquesta globalització cal aturar la devaluació dels treballadors i treballadores.