sábado, 17 de noviembre de 2012

Mas: La voluntat segrestada del poble.







"La voluntat del poble" es l'eslògan de la campanya de CiU que no encaixa amb la política policial repressiva del govern Mas que té com a objectiu fer callar la protesta dels ciutadans i ciutadanes i fer invisible la pobresa que afecta a prop del 30% de la població.

La brutalitat del Mossos d'Esquadres reprimint el dret a manifestar-se del poble català ha donat la volta al mòn i ha estat durament denunciada per diaris de tot els paisos.

La utilització de la denuncia - fins i tot contra els pobres que puguin demanar almoïna en els transports públics - com a mètode de control social, es propi d'un estat dictatorial.

Les disculpes de Mas per la violència desmesurada dels Mossos en la jornada de vaga del propassat dia 14 de novembre son en clau electoral i no per canvi de política.

L'us de la força repressiva dels mossos per imposar la política del govern Mas va ser expressada en l'acte de la celebració del dia dels Mossos, que va presidir Felip Puig pel comissari general de coordinació territorial dels Mossos David Piqué.

Va equiparar als manifestants amb “rates”i va afirmar “que volen destruir amb violència el model de societat triat democràticament i que la policia els anirà a buscar i ho pagaran car, que poden amagar-se on vulguin, perquè els trobarem, ja sigui en una cova o en un embornal, que és on s'amaguen les rates, o en una assemblea, que no representa a ningú, o darrere d'una cadira d'universitat”.

Aquesta declaració es inadnmissible en un estat democràtic.

Escollir com a eslògan de campanya la voluntat del poble es un exercici de cinisme pur.

La realitat es que Mas i CiU apliquen una política de segrest de la voluntat del poble.





No hay comentarios:

Publicar un comentario