miércoles, 29 de agosto de 2012


Una canallada del govern del PP respecte als joves.




Canalla : persona menyspreable i malvada. 



El Pla Prepara va néixer en 2011 com a “última xarxa de seguretat” durant 6 mesos per aquells aturats que han esgotat totes les prestacions i subsidis possibles.
Després de molt dubtes i d'espera en Rajoy va accedir a continuar amb el pla però "millorant la seva eficàcia".
La prórroga finalment aprovada pel govern del PP afegeix nous requisits que  haurà de complir la persona en situacio d'atur per a beneficiar-se de l'ajuda, la qual s'ha incrementat a 450€.

En primer lloc ho podrà demanar una persona en situació d'atur de llarga durada, és a dir, que hagi passat 12 dels últims 18 mesos sense feina. 

En segon lloc, els seus ingressos, així com els de tots els membres de la seva família, no podran superar els 481 euros , quantitat equivalent al 75% del salari mínim interprofessional de 600 euros. 
A tal efecte s'haura de sumar les rendes de tota la família, inclosos els pares, en cas que convisquin amb els integrants de la unitat familiar. Fins ara, només s'incloïa en aquest càlcul al cònjuge i als descendents. 

I finalment, l'aturat haurà d'acreditar que ha buscat activament ocupació des que va esgotar la seva prestació fins que va demanar l'ajuda. 

Més de la mitad dels joves del nostre país no troben feina i molts dels que tenen un treball ho han aconseguit acceptant un contracte laboral en condicions precàries i salaris tant baixos que no han pogut emancipar-se i han de continuar vivint amb els seus pares.

Els que varan arrivar a tenir una ocupació i que ara es troven a l'atur es veuràn especialment afectats per a l'aplicació d 'aquests requisits.

Al greuge de no tenir feina i d'haver de tornar a viure amb els seus pares s'afegeix l'agravant establert pel  pla prorrogat que els farà sentir-se encara més depenent de la seva família.

La dreta, sense pietat i coherent amb altres mesures que fan  pagar les conseqüències de la crisis als mes febles, aprofundeix en l'abatiment emocional que provoca en tota persona la seva situació  d'aturat.
El PP vol que el jove aturat, a més de sentir-se inutil i sense possibilitat de portar endavant un projecte professional i personal , es senti depenent  dels seus pares.

Una autèntica canallada del govern respecte als joves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario